حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با اشاره به این که قرآن کریم با تجلیل از اخلاق والای نبی اکرم(ص) از ایشان با عنوان "اسوه حسنه" یاد می کند، ابراز داشت: پیامبر (ص) علاوه بر آن که پیام رسان وحی و مبشر و منذر بودند ، بر اساس آیات کلام الهی، دارای نقش هایی منحصر به فردی در ابعاد اجتماعی، تبلیغی، فرهنگی ، سیاسی و ... نیز بودند.
وی افزود: به ویژه ایشان چه در عرصه اخلاق فردی و به ویژه در مسایل خانواده و چه در صحنه اجتماع به عنوان حاکم اسلامی، برترین الگوی اخلاق انسانی را برای همیشه تاریخ بشریت به نمایش گذاشتند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: ایشان همچنین در عرصه تبلیغی نیز با اخلاق والای خویش توانستند در جامعه آن زمان صدر اسلام، قلوب انسان ها را جذب کرده و لذا از این منظر نیز سیره این بزرگوار باید بیش از پیش مورد توجه حوزه های علمیه و به طور خاص مبلغانی باشد که در مناسبت های خاص سال به انجام این رسالت انبیا می پردازند.
وی همچنین بیان داشت: به تعبیر رسای امام علی (ع) ، پیامبراکرم (ص) ، "طبیب دوار" بودند و با مدارا و نرم خویی خویش به تبلیغ دین مبین اسلام پرداختند.
حجت الاسلام تاکید کرد: حضرت محمد مصطفی (ص) حقیقتاً در انجام ماموریت رسالت ، سختی ها و ناملایمتی های بسیاری دیدند تا آن جا که فرمودند هیچ پیامبری همچون من در انجام رسالت اذیت و آزار ندید، ولی با این حال با صبر و استقامت و البته قاطعیت و شجاعت در اصلاح امت و برقراری جامعه توحیدی از هیچ کوششی فروگذار نکردند.